Kickstart

Kickstart

Soms is net dat extra duwtje in de rug nodig om te komen waar je wilt zijn. Met ons kickstart traject helpen we organisaties of een afdeling in korte tijd op weg en maken we een slag op het gebied van professionalisering. Net als andere capabilities in een organisatie, gaat het bij architectuur om een balans tussen people, processes en tools.

Denk bijvoorbeeld aan …

Werken onder architectuur

Architectuur geeft structuur aan organisaties, maar hierbij komen wel wat zaken kijken. Onze kickstart-aanpak helpt uw organisatie of afdeling op weg en dankzij onze ervaring weten we veelvoorkomende valkuilen te ontwijken. In onze whitepaper vindt u meer informatie over onze aanpak.

Professionaliseren van de architectuurafdeling

Binnen organisaties waar al volgens architectuur gewerkt wordt, zijn er vaak onderdelen die minder goed lopen. Zou het niet handig zijn om hiervoor de hulp van externe experts in te roepen? De consultants van The Unit helpen u de stap naar een betere architectuur te zetten. Lees in onze whitepaper hoe wij de architecten van Kentalis hebben geholpen bij het professionaliseren van hun architectuurbureau.

Agile werken met Architectuur

Iedere organisatie heeft te maken met veranderingen; van nieuwe klantwensen tot veranderende wet- en regelgeving. Om in te spelen op deze veranderingen moet een organisatie wendbaar en innovatief zijn. Daarom wordt binnen steeds meer organisatie met een Agile-mindset gewerkt. Agile en architectuur gaan erg goed samen. Weten hoe? Lees het in onze blog over Agile Architectuur.

Bouwblokken opstellen

Architectuur kan worden opgedeeld in bouwblokken. Denk bij een bouwblok bijvoorbeeld aan een proces, een functie, een systeemcomponent, een interface, een stuk hardware of netwerk. Echter hebben vele architecten moeite met het gestructureerd en consequent definiëren van bouwblokken. Zo ook bij Vopak. In onze whitepaper lees je hoe wij hen met een ‘tweetrapsraket’ hebben geholpen bij het opstellen van hun bouwblokken.

Neem contact op

+31 (0)30 – 711 56 46

info@theunitcompany.com

4 redenen voor een Kickstart

Resultaatgericht

Er wordt duidelijk geformuleerd welke doelen behaald worden.

Geïntegreerde aanpak

Mensen, processen en technologie. Deze elementen moeten elkaar versterken als je echt wilt accelereren.

Mensgericht

Aandacht voor hard skills & soft skills.

Best practices aanpak

Door de praktische ervaringen van onze professionals is er altijd een best practice voor uw situatie.

BLOGS

No results found.
Keimpe Paulus - Dell
Dirk Hooft van Huysduynen
IT-architect

“Het helpt enorm bij bepalen van de volwassenheid en ambities die je hebt als architectuurafdeling. Ook is het fijn om regelmatig te reflecteren waar je nu staat, dit is haast onmogelijk om zelf te doen. De frisse blik van buitenaf die The Unit kan bieden geeft nieuwe inzichten zonder dat je in een tunnelvisie belandt.”

Dell Logo - The Unit Company